Великий м’ясний бранч в “Ватрі”

Беремо вино та легкі закуски: паштети, “дунайку”, канапки з в’яленою качкою, білі гриби.
Далі – більше. Відчуваємо запах копченої на дровах яловичини та свинини. Під темною скоринкою – ідеально соковите м’ясо. Бріскет – яловича грудинка, пастрамі, реберця. Щохвилини кухарі нарізають ще. Реберця їмо просто так, пастрамі ж накладаємо на тост в 10-15 шарів, додаємо соуси та робимо ідеальний пастрамі-сендвіч.
Потім – шовдарь. Ціла свиняча нога, з якою нарізають тонкі смачні скибки.
Обираємо – бограч або грибна юшка? Просто беремо дві тарілки та йдемо далі.
Салати. Є готові: з качкою та з сомом. А можна просто набрати свіжі нарізані овочі та додати до них олію (5-6 видів) або ж соуси – від песто до соуса з журавлини.
Потім – сири. Валок в пряних травах, п’янка качотта, буррата. До них – горіхи, фрукти, мед.
На десерт – штруделі і карамельні яблука та груші. Нехай смакує! Ціна за все це – 398 гривень.
Бронюйте місця: 095 325 7979

МЕНЮ:

– Бріскет (яловича грудинка)
– Копчені яловичі та свинячі ребра
– Копчена індичка
– Пастрамі-сендвіч
– Шовдарь (свинячий окорок)
– Пікниця з мангалиці, ковбаса з в’яленими оливками
та в’яленими помідорами, ковбаса з білими
карпатськими грибами та інші
– Канапка зі смаженими баранячими нирками
– Канапки з “дунайкою”
– Копчений сом та форель
– Салат з копченим сомом
– Салат з в’яленою качкою
– Печені овочі з рікотою
– Сири: качотта, валок, копчений сир халумі
– Банош з беконом
– Бограч
– Грибна юшка
– Курячий паштет в профітролях
– Мариновані білі гриби
– Малосоли, відварені та печені овочі
– Свіжа випічка
– Штруделі з вишнями та гарбузом
– Копчені яблука та свіжі фрукти
– Вино: ігристе, тихе біле та червоне
– Узвари та морси.

Date

Жов 20 2018

Time

12:00 - 15:00

Cost

398.00UAH

Location

Ватра
вул. Городецького, 4А
ua

Organizer

ua