5 питань про BBQ

Разом з командою м’ясного ресторану «Ватра» відповіаємо на 5 найбільш поширених питань щодо BBQ.

Чим BBQ відрізняється від приготування на грилі?

BBQ – це по суті копчене м’ясо. Воно готується завдяки жару та диму від вугілля, що згорає. Найбільшу кількість технологічних підходів до BBQ створили на півдні США. Саме там виготовляють коптильні, які дозволяють контролювати температуру та циркуляцію повітря при копченні – для отримання найкращого результату.

 

Hotspot image

Чи використовують в ресторанах під час приготування BBQ рідкий дим?

Ні, ніколи. Лише дим від згоряння деревини – вишні, сливи або бука.

Що таке slow cooking?

Технологія дуже повільного копчення. Наприклад, бріскет та шорт-рібс коптяться протягом двох тижнів. Так готується те м’ясо, яке можна «губами їсти» – з чорною скоринкою зовні, максимально соковите – всередині.

Що потрібно, аби зробити найкраще BBQ?

Правильне м’ясо, дрова та стабільна температура в коптильні.

Які BBQ страви варто спробувати?

  • Ребра мангалиці BBQ – 198₴
  • Голяшка мангалиці BBQ з овочами, шпинатом та вурдою – 269₴
  • Індичка BBQ з соусом – 249₴
  • Курка BBQ з печеним яблуком – 198₴
  • Качка BBQ з яблучним конфітюром – 249₴
  • Бріскет BBQ (яловича грудинка) з червоною капустою – 239₴
  • Яловичі ребра BBQ з салатом з червоної капусти – 239₴

 

Hotspot image
Hotspot image
div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://kyivgastroguide.com.ua/wp-content/uploads/2017/04/ukraina-kiev-sofiyskaya.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 550px;}