12 ресторанів для зимових корпоративних та родинних свят

Свято наближається, свято наближається… І спрвавді – на календарі грудень. Час скуповувати новорічні подарунки, закінчувати відкладені у довгий ящик справи і – планувати святкування. Досвід показує, що якого б діджея ви не запросили і скільки б повітряних кульок е розмістили в банкетній залі, 90 відсотків успіху – це правильний вибір закладу для новорічного застілля. Спробуймо дізнатися, де краще за все провести новорічний корпоратив.

Мистецько-гастрономічний простір “Остання Барикада”

Концепт: Чудовий варіант, якщо ви хочете сяткувати не просто в центрі, а в самому-самому центрі. На Майдані Незалежності, просто під Лядськими воротами. Тут 100% українська гастрономія та перший 100% український бар. Почастуйтеся запеченим рідким сиром із теплим хлібом, смаженими телячими мізками з конопляним соусом,копченою стерляддю, томленим козеням, бараниною з айвою та соусом з чорного часнику і, звісно ж, першим українським односолодовим віскі, власним джином, дистилятами та лікерами.

Зали: В основній залі ресторану можуть одночасно святкувати аж 200 гостей. Тут комфорте зонування для одночасного розміщення великої кількості різних компаній. В таємному “Штабі” досить місця для 55 гостей, а в залі “під Лядськими воротами” – зручно влаштується таємна вечеря за участі 12 осіб.

ОБ також може запропонувати доповнити ваше свято живою музикою. Зал може оформити дизайн-студія “Світло”.

Cork fee 98 грн.

Деталі:

  • Зали: для 200, 55 та 12 гостей
  • Їжа: сучасна українська гастрономія
  • Величезний вибір українського алкоголю
  • Жива музика
  • Декор від дизайн-студії “Світло”
  • Cork fee – 98 гривень

Адреса: Майдан Незалежності, біля Лядських воріт
Телефон: 068 907 1991

Ресторан RONIN

Концепт: Справді особливе частування на вашому новорічному корпоративі забезпечить RONIN. Адже це заклад японсько-перуанської кухні Ніккеі. В основі – знайомі продукти, японські та південноамериканські технології приготування їжі та по-справжньому вибухові смаки. В RONIN ви зможете спробувати севіче (ідеально свіжа риба та морепродукти в легкому цитрусовому маринаді з тропічним соусом),  «морську свинку» (pork belly) з маракуйєю, «тостадос» з рибою та м’ясомкаусас (страви з 5 видів картоплі, м’ясом та екзотичними соусами), шашлички «антікучо», суші та роли, приготовані в перуанській традиції, смачні та корисні десерти з суперфудами – без масла, борошна та цукру.

Зали: RONIN – один з найбільших та технологічніших закладів міста. Окремий під’їзд та власна парковка, два поверхи, декілька залів, які можуть вмістити 450 гостей. На другому поверсі – закритий зал. На першому – спеціальний стіл для дегустацій та фуршетів. З нагоди вашого свята RONIN пропонує декорування банкетного залу, а також можливість замовити їжу з будь-якого іншого ресторану «Сім’ї ресторанів Діми Борисова».

Деталі:

  • Зали: для 450 гостей
  • Їжа: японсько-перуанська кухня
  • Декорування ресторану
  • Креативний простір для дітей BabyRock

Адреса: Зоологічна, 10
Телефон: 068 713 1414

Ресторан «Бессарабія»

Концепт: «Бессарабія» – ресторан нової південноукраїнської кухні з чудовим асортиментом риби, морепродуктів та не тільки. Знаходиться у самому центрі – на Бессарабській площі. Тут найкращі бессарабські продукти зустрічаються з сучасними гастрономічними підходами та техніками. Таким чином створюються нові унікальні смаки. В меню – традиційні для півдня України плацинди, мітітеї, мамалига, грильована баранина, лечо, форшмак, раки, хумус, авторські сири. Крім того – вишукані равлики, мідії, жаб’ячі лапки, севіче… Окрема розмова – риба. Справді, як без неї помислити бесарабську кухню. Саме тому щотижня до ресторану «Бесарабія» прибуває свіжа риба з Чорного моря –  барабулька, сарган, камбала, а також морепродукти з різних куточків світу – бейбі-кальмари, каракатиця, восьминоги…

Зали: Ресторан має три зали. Перша – для камерних заходів. Тут можна провести дегустацію вина та сиру для невеликої компанії (до 14 гостей).

Друга зала –вміщує до 40 гостей (європейська посадка). Можна організувати живу музику.

Третій зал знаходиться на 0 поверсі. Тут можна комфортно всадовити до 30 персон. Або влаштувати фуршет на 40 персон. З живою музикою і усим, що належить. Цілком можливо також організувати святкову дегустацію унікальних українських сирів та вин.

Cork fee на вино – 98 гривень.

Деталі:

  • Зали: для 14, 30 та 40 гостей
  • Їжа: величезний вибір риби, морепродуктів та традиційні бессарабські страви
  • Святкова дегустація вин та сирів
  • Жива музика
  • Cork fee – 98 гривень.

Адреса: Бессарабська площа, 7
Телефон: 098 356 8686

Ресторан «Ватра»

Концепт: «Ватра» – ніщо інше, як український м’ясний ресторан.
Інтер’єр балансує між антуражем химерних карпатських легенд та містичними пошуками Девіда Лінча.
В меню – як звичні для стейк-хауса велетенський портерхаус, соковитий рібай, ніжний філе міньйон, так і фаворити західноукраїнської кухні – мангалиця, бограч, пікниця, шовдарь, каратські сири, банош.

Тутешні м’ясні спеціалітети BBQ вражають. Радимо спробувати легендарні шорт рібс, бріскет, пастрамі, бургери (з рваною свининою в молочній булці, з мармуровою яловичиною, сиром хуст і чіпсами, з фуа-гра).

Зали: У «Ватрі» можна посадовити до 90 персон (окремими гуртами 45+25+20).

Чого очікувати від корпоративу у «Ватрі»? Можна влаштувати презентацію незвичайних українських сирів, ковбас та м’яса, шоу подачу ‘ясних страв (вивіз великих шматків м’яса з вогнями та феєрверками), живий музичний супровід.

Деталі:

  • Зали: для 12, 35 та 45 гостей
  • Їжа: величезний вибір стейків та BBQ
  • Святкова дегустація вин та сирів
  • Шоу-подача м’ясних страв
  • Жива музика (джаз та блюз)
  • Cork fee – 98 гривень.

Адреса: Городецького, 4Б
Телефон: 095 325 7979

Канапка бар

Концепт: Це шляхетне витончене місце. Про це говорить усе – від інтер’єру до манер офіціантів та хостів. Канапка-бар – місце, натхненне історією салонів міської інтелігенції та сучасної гастрономією, вином та цікавими продуктами. Це місце, створене в ім’я гедонізму, кохання та життя, сповненого радощів та насолод. Що в меню? По-перше, звісно, розмаїті закуски: гречана канапка з вершковим сиром і кав’яром оселедця, форшмак із яблучним желе, маринована фуа-гра з хересовим желе, кров’янка з цибулевим мармеладом у житньому хлібі, кав’яр-бар (осетровий кав’яр, щучий кав’яр, кав’яр річкової форелі), устриці, равлики, мідії… Та закусками тут, ясна річ, не обмежуються. Радимо спробувати качину грудку з морквяним пюре і грильованим артишоком, мармурові яловичі медальйони з картоплею та сморчковим соусом, чорні вареники, паштет з цесарки та ще безліч фантастичних страв.

Зали: В такому місці, як Канапка бар на Андріївському узвозі, можна чудово відзначити Новий рік компанією в 20-25 чоловік (якщо йдеться про європейську посадку), або 30-35 чоловік (у випадку з фуршетом). Зал для свята буде спеціально декорований. Вам запропонують дегустацію авторських українських сирів від формаж’є ресторану. Cork fee – також до ваших послуг!

Деталі:

  • Зал для 20-35 гостей
  • Закуски, устриці, паштети, чорні вареники на інші страви нової української кухні
  • Святкова дегустація вин та сирів
  • Святковий декор
  • Cork fee – 98 гривень.

Адреса: Андріївський узвіз, 30А
Телефон: 097 448 1433

Chicken Kyiv

Концепт: «Chicken Kyiv» – міський ресторан, який увібрав найкраще з того, чим жив і чим живе Київ. Тут легендарна котлета Chicken Kyiv – класичний рецепт та його новаторські інтерпретації, а ще популярні страви київських ресторацій – олів’є з кав’яром та раками, шніцель, медальйони з яловичини, котлети з крабом, заливне з осетра, а ще неймовірні десерти та смачна випічка в кращих традиціях міста.

Зали: Облаштувати бенкет можна у таємному speak easy барі – для 25 осіб, або фуршет для 40 гостей. Мальовничі «балкони» ресторану дозволять посадовити до 40 осіб. А от зал на першому поверсі легко вмістить 80 гостей.

Чудовий варіант для свята – київський сніданок з ігристим,  закусками, випічкою та фірмовими ранковими стравам – по типу яєць-пашот зі спаржею, копченим осетром та чорним кав’яром.

Деталі:

  • Зал для 25, 40 та 80 гостей
  • Котлета по-київськи та культові страви міських ресторанів
  • Проведення свята у секретному барі
  • Корпоративні сніданки з ігристим вином
  • Святковий декор
  • Cork fee – 98 гривень.

Адреса: Хрещатик 15/4 (з боку Заньковецької)
Телефон: 050 405 4055

Ресторан «Канапа»

Концепт: Поціновувачам української кухні сподобається салон-ресторан «Канапа». Меню створене на основі дореволюційних рецептiв із рiзних регiонів країни у сучасній інтерпретації, подекуди поєднаних з елементами молекулярної кухні. Тут готують із сезонних, місцевих продуктів, відбірного м’яса, свіжої риби. Гордість – традиційна піч і камін, українська винна карта, підбірка локальних сирів і гастрономічна лавка. Що саме спробувати? Радимо вам «карасів в сметані» – мус з карасів та вустричний крем зі смаженим кропом та щучим кав’яром на хрусткій риб’ячій шкірці, паштет з печінки цесарки та фазана, годиво, салат із томленими гусячими язичками, галицькі картопляні копитка, вареники з зайцем та ліщиною, суп із каштанів…

Зали: Якщо вас багато – салон-ресторан «Канапа» буде правильним вибором. Заклад ладен вмістити до 110–120 гостей. В залі з каміном можуть розташуватись до 40 гостей, в залі «Буржуа» – близько 50–70 відвідувачів.

Деталі:

  • Зали для 40 та 70 гостей (є зала з каміном)
  • Нова українська кухня
  • Жива музика
  • Святковий декор
  • Cork fee – 98 гривень.

Адреса: Андріївський узвіз, 19А
Телефон: 068 044 3050

Ресторани РИБАLOVE та Crab’s Burger

Концепт: Якщо ви цінуєте рибу та морепродукти – вам сюди! Ресторан має в меню кілька десятків видів охолодженої морської риби і живих морепродуктів. На вході – каскадні акваріуми з крабами і лобстерами різних розмірів, льодові вітрини з десятками різновидів охолодженої морської риби і морепродуктів: камбала, риба-папуга, скорпена, групери, морський чорт, африканський сом, восьминоги, кальмари, дикі креветки, моллюски і устриці різних видів і сортів…

В меню закладу – кав’яр бар (тільки осетрового кав’яру нараховується 6 видів, включаючи прайват лейбл), устричний бар, риба та сіфуд на грилі, карпачо, салати і пасти.

Більше того, РИБАLOVE знаходиться фактично в одному великому приміщенні з дружнім йому рестораном Crab’s Burger: тут можна замовити числені бургери (з крабом, лобстером, лососем), тартари, ризото, супи, роли і ще силу силенну страв з крабом, лангустином, лобстером.

Зали: РИБАLOVE та Crab’s Burger можуть з комфортом розмістити до 200 гостей.

Деталі:

  • Зали для 200  гостей
  • Устриці, краби, лобстери та кілька десятків видів риби
  • Cork fee – 98 гривень.

Адреса: Воздвиженська, 21-23
Телефон: 097 121 3131

Ресторан “Барсук”

Концепт: Барсук – це демократичний гастрономічний заклад з «комфортною» космополітичною їжею. . Справді, в тутешньому меню знайдеться страва для кожного: стейки, устриці, мідії, бограч, брускети, бургери, шашлик, пасти і ризото – чого тільки немає…

Зали: Ресторан пропонує для святкувань залу на 50 осіб, терасу для 40 гостей, або велике святкування для компанії зі 100 чоловік.

Деталі:

  • Зали для компаній від 40 до 100  гостей
  • Їжа на будь-який смак
  • Cork fee – 98 гривень.

Адреса: провулок Євгена Гуцала, 3А (Печерськ)
Телефон: 097 121 3131

Ресторан Oxota na Ovets

Концепт: Були колись в азійському стейкхаузі? Отакої! А де ж ви тоді весь цей час були? Здається саме час привести своїх колег святкувати новий рік в “Охоті”. Знаходиться на Воздвиженці, має відкриту кухню з деревним robata грилем і є одним із топових ресторанів столиці. Тут  смажать відмінні стейки з мармурової яловичини і свіжу рибу. А ще Oxota na Ovets – це автентична азіатська кухня: індонезійський суп Том Ям й варіації гостро-пряного каррі, корейська кімчі, китайські харумакі, димні коктейлі.. Також є акваріум з живими лобстерами і крабами, устричний і кав’яр бари, продумана до дрібниць винна карта.

Особливо радимо спробувати стейки, качку по-пекінськи, каррі та ролли.

Зали: Максмимальна кількість гостей – 72 особи.

Деталі:

  • Зал для 72 гостей
  • Стейки та культові азійські страви
  • Незвичне привітання “танок дракону”
  • Cork fee – 98 гривень.

Адреса: Воздвиженська, 10А
Телефон: 067 406 4156

Ресторан “Любчик”

Концепт: Зустріти новий рік, не думаючи про замети та хуртовини, натомість – згадуючи літо на дачі в одеської тітоньки – це справді щось. І саме те, що пропонує ресторан одеської кухні “Любчик”. По-перше, тут раки.  Запечені з вершками, смажені в гострому соусі або ж варені в молоці, з локшиною та з рисом, в відерцях та казанках. Свіжа рибка та добра юшка. Шкара з луфаря, юшка з гострим саламуром. Шаланди кефалі, акваріуми з херсонськими устричками та одеськими мідіями, глосик, сарган, кефаль, барабуля… Видів 10-15 свіжої чорноморської риби. Одеські закуски, салатики «як у мами» та бессарабські м’ясні страви – то є смак!

Зали: “Любчик” радо прихистить до 150 гостей: 50 на першому поверсі і 100 – на другому.

Деталі:

  • Зали для 50 та 100 гостей
  • Улюблені одеські страви, раки, мідії, вино, чорноморська риба
  • Cork fee – 98 гривень.

Адреса: Воздвиженська, 10А
Телефон: 050 390 6131

Святкуйте весело і безтурботно, решту – довірте професіоналам!

 

 

 

 

div#stuning-header .dfd-stuning-header-bg-container {background-image: url(http://kyivgastroguide.com.ua/wp-content/uploads/2017/04/ukraina-kiev-sofiyskaya.jpg);background-size: cover;background-position: center center;background-attachment: scroll;background-repeat: no-repeat;}#stuning-header div.page-title-inner {min-height: 550px;}